Maslak 1453 İç Mimarlık

2023 İç Mimar Hizmet Bedeli Nedir ?

İç Mimar hizmet Bedeli Nedir ? Bir İç Mimarlık hizmetinden yararlanırken, himeti alırken alacağınız fiyatın maliyetini daha iyi anlamak için ödeyeceğiniz hizmeti anlamak önemlidir. Bir iç mimarın rolü, hem yaşam tarzınıza hem de zevkinize uygun bir alan yaratmak için size danışmaktır.

Zevkinizi, bütçenizi ve genel eğilimlerinizi göz önünde bulundurarak akışı ve aydınlatmayı en üst düzeye çıkarmak için mobilya düzenleri oluşturulur. Bu düzene bakılarak taslak çizimleri, sunumları, 3D render’ları alınır ve bu işin temellerindendir.

İç Mimar hizmet Bedeli Nedir ?

Bir Çok durumda sizlere daha kaliteli hizmeti profesyonelliğimiz ile bütçenize göre mobilya, aydınlatma ve dekor önerme işlemini sizler için gerçekleştirmekteyiz.

Ve alan ihtiyaçlarınıza öncelik vermenize yardımcı oluyoruz. Sizin adınıza mobilya ürünleri satın alabilir, siparişleri, teslimatları ve montajı organize edebilir ve daha büyük yenileme projelerinde müteahhitler ve imalatçılar ile koordinasyon sağlayıp sizin için tüm işlemeleri tek kalemden profesyonel bir şekilde hazırlıyoruz.

profesyonel İç mimar ekibimiz genellikle bir proje içinde birçok rolde uzmanlıklarını konuştururlar ve her bir ekip üyemiz birbirinden farklı yeteneklere sahiptir. Yaptıkları ve sunmadıkları hizmetleri anlamak, maliyetleri tahmin etmek için çok önemlidir.

İç Mimarlık Proje Maliyetinin Yüzdesi Nasıl Hesaplanır


Bu ücret yöntemi, genellikle çok fazla koordinasyon gerektirecek olan daha büyük konut projeleri ve yenilemeler için yaygın olarak kullanılır. Bir tasarımcının, toplam inşaat maliyetinin bir yüzdesi olarak veya aşağıda ele alacağımız maliyet artı yöntemini kullanarak bu şekilde ücretlendirmesinin iki yolu vardır.

İnşaat maliyetinin yüzdesi en basit olanıdır. Bu, yalnızca bir yüklenicinin dahil olduğu projelerde olur. Genellikle bunlar, bir iç mimarın yenileme için bir alan tasarladığı ve inşaat sürecini baştan sona yönettiği projelerdir. Bu yöntemin devam eden oranı, inşaat maliyetinin %10 ila %30’udur (yüklenici ücretleri dahil değil, yalnızca projenin maliyeti, vb.)

İkinci yöntem maliyet artı yöntemdir. İnşaat maliyeti yüzdesine benzer şekilde, Şirketler genelikle işin toplam maliyeti üzerinden bir yüzde (genellikle %10 ila %45) alır. Ancak bu sefer toplam, inşaat maliyetini, sizin adınıza yaptıkları satın almaların maliyetini ve proje yönetimi için harcanan zamanın tahmini maliyetlerini içerir.

5/5 - (1 vote)
Avatar Of Root

Written by: root

İletişim
Teklif Al!
Whatsapp
İnstagram